Відомого українського співака Макса Барських лікарі госпіталізували на ношах. Тривожні кадри опублікували в мережі без будь-якого пояснення.

Фанати після широкого поширення відео, де артист лежить на ношах тут же припустили, що причиною нездужання Барських стало гостре отруєння.

У тому числі з'явилася нібито інформація від джерел, наближених до виконавця, що отруєння – це правда. Адже з ресторану його виносили на ношах. Але в цій історії не все так просто.

Піар-менеджер Макса Барських у коментарі КП в Україні розповів, що новина є фейком. Однак на даний момент невідомо, звідки з'явилося це відео, на якому артист не може пересуватися самостійно і його транспортують на ношах.

Уточнюється, що життю Макса нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Таке відчуття що він на зраді і не розуміє що відбувається", " на відео може бути хто завгодно. Якість така, що можна припустити, що це будь - який мужик, за типажем Барських", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, приїхав, виступив, підставив, Московський бар можуть закрити після концерту Макса Барських.

Як повідомляв Знай.uа, Макс Барських заліз у трусики до знаменитої діджейки

Також Знай.uа писав, що Макс Барських показав ніжні почуття до чоловіка.