Як швидко приїдуть правоохоронці після виклику: голова Нацполіції розповів про реформи

У Національній поліції України підготували "дорожню карту". Її мета-чітко дати відповіді про те, як зміниться робота цієї правоохоронної структури в результаті адміністративно-територіальної реформи і укрупнення районів.

Глава Нацполіції ігор Клименко В інтерв'ю розповів, що у відомстві створюється новий підрозділ - міграційна поліція і набирає обертів департамент, пріоритетним завданням якого має стати захист прав журналістів. Про це повідомляє МВС України на своїй сторінці у Фейсбук.

Український бізнес отримає підтримку до березня 2021: як взяти кредит під нуль і утриматися на плаву

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українські підприємці можуть отримати фінансову допомогу від державного банку "Ощадбанк" в період карантинних обмежень.

Відомо, що програма підтримки малого бізнесу "доступні кредити 5-7-9" містить три антикризові програми. Про одну з них повідомляє прес-служба "Ощадбанку" в соцмережі Facebook.

Герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри

Прес-штаб ООС в соціальній мережі Facebook нагадує українцям про те, що незважаючи на погодні умови, у свята і будні, наші воїни Об'єднаних сил продовжують працювати над собою і вдосконалювати навички володіння зброєю.

До публікації прикріплено відео, на якому зафіксовано виконання вправ зі стрільби зі стрілецької зброї. Там зображені військовослужбовці одного з підрозділів оперативно-тактичного угруповання "Восток".

"такі заняття в районі проведення ООС відбуваються постійно, адже дають воїнам можливість відпрацювати навички до автоматизму і впевнено діяти в будь — якій ситуації", - йдеться в повідомленні.

Новообрана президентка Молдови Мая Санду під час інавгурації перейшла на українську мову.

У четвер, 24 грудня, в столиці Молдови Кишиневі в Палаці Республіки пройшла церемонія інавгурації президента маї Санду.

Основну частину промови Санду виголосила державною мовою Молдови-румунською. Але під час інавгурації новообраний президент, звертаючись до українців, які проживають у Молдові, перейшла на їхню рідну мову.

Зеленський добудував міст у Запоріжжі, який стояв 55 років

У четвер, 24 грудня, в Запоріжжі урочисто відкрили новий міст через старий Дніпро за участю президента України Володимира Зеленського, який приїхав в місто з робочим візитом.

Так, тепер можна буде їздити по новому мосту на Хортицю, але в зворотному напрямку проїзду поки немає. З Хортиці на Бабурку автомобілі продовжують їздити по мосту Преображенського.