Відома 45-річна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками кадрами свого життя і творчості в Instagram.

Цього разу артистка показала, як розважається у свої звичайні дні, коли не зайнята зйомками та іншою професійною діяльністю. Могилевська не боїться експериментувати і пробувати нове, в тому числі зимові активні розваги.

Так вона в оточенні двох чоловіків прокотилася на "таблетці", тобто надувному колі по слизькій гірці. Такий активний відпочинок викликав масу емоцій і захоплення у Могилевської та її супутників.

"Ех, прокотилися! З @ryzhovoleg 😊 з наступаючим!! Дякую @sergeiperman за запрошення! Це сууупер!",- написала вона.

Видно, що співробітники атракціону дотримуються всі карантинні обмеження у вигляді масок і соціальної дистанції, а ось співачка знехтувала маскою, а після вони дружно обіймалися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак шанувальники звернули увагу не на це, а на позитивний настрій Наталії, яка від захвату голосно кричала і паралельно знімала себе на камеру.

"Ваааай, яка ви класнючая!😍 😍 😍Обожнюю Вас!", "Принада�🔥🔥�). Зі святом Вас Наталочка", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, 45-річна Могилевська підкорила підлітків у TikTok.

Як повідомляв Знай.uа, Могилевська заговорила про негатив з відкритими грудьми.

Також Знай.uа писав, що Могилевська змусила Осадчу гаряче запалити з красенем зі "школи".