Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль в інтерв'ю для ЖЗЛ згадала про життя з колишнім чоловіком і його здатність швидко ховатися від нав'язливих журналістів.

Тіна Кароль розповіла про те, з якими ситуаціями стикалася в переслідуваннях журналістів і папараці і як спритно її чоловік міг на машині відірватися від будь-якого переслідування.

"Ми відривалися на перших шести секундах", - розповіла Тіна.

І згадала історію, яка сталася після народження її сина, коли вона ще перебувала в пологовому будинку.

"Я пам'ятаю як одна з журналісток, відома. Ну потім ми вже здружилися. Вона переодяглася в медсестру і йшла вздовж нашого відділення, яке було перекрито, хотіла потрапити до мене в палату як лікар. Вона підійшла до дверей і не змогла натиснути ручку, щоб увійти. Її зупинило гідність", - розповіла Кароль.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, схудлу Тіну Кароль помітили посеред Києва без краплі макіяжу, зірку не впізнати.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль стала ватажком "армії", 260 тисяч.

Також Знай.uа писав, що оголену Тіну Кароль викрили в плагіаті, колишня Бібера Гомес вже так роздягалася.