Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма показав чарівні кадри з новорічної фотосесії і зізнався, що його турбує перед святами.

В Instagram він опублікував фото зі своїм сином і мандаринками на своїй новорічній фотосесії.

На фото Влад з сином позують в затишних светрах і з мандаринками. У молодшого на светрі навіть намальований Новорічний олень. Вони позують на тлі ялинки, яка прикрашена кульками. У такій святковій атмосфері Влад попросив у шанувальників поради.

"Вже запахло мандаринами, а з подарунками я так і не визначився... У вас так само?",- написав Яма.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники поділилися, як у них йдуть справи з новорічними подарунками. Одні зізналися, що теж ще не підготувалися, а інші зізналися, що будинок ще не прикрасили, але подарунками запаслися.

" у мене дочка визначилася))) 12-й айфон! Саша, 7 років", " Happy Marry Christmas 🎄", "вже все готово", "Marry Christmas and happy new year 2021", "дуже щире друге фото", " Абсолютно так само!!!Тиждень до Нового року, а справ ще", " Як приємно стпостерігати за Вами з синулькою, та й взагалі за Вашою сім'єю. Хай щастить Вам всім в житі!", "Всі подарунки вже куплені, але зате будинок і я ще не готові", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Влад Яма розговорився з фанатами про свою слабкість.

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма показав, як його дружина з подружкою вміють розставляти ноги.

Також Знай.uа писав, що Каменських з бантом, Денисенко з печивом, а Яма з ялинкою у дворі, як зірки прикрашають будинки до Нового року.