Український ведучий популярних романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник показав свою сімейну ідилію під Новий Рік. Зворушливе фото він розмістив у Instagram.

Григорій Решетник напередодні католицького Різдва вирішив поділитися з шанувальниками ніжним фото зі своєю сім'єю – дружиною і трьома дітьми. Наймолодшого ведучий тримає на руках, а старші хлопчики і їх мама зацікавлено дивляться в камеру і посміхаються.

Так, 28 листопада на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Олександр. Багатодітний тато Решетник не перестає радіти маленькому диву і буквально не випускає його з рук.

У підписі до фото Гриша побажав своїм шанувальникам щасливого Різдва. Українці в коментарях зробили безліч компліментів родині і побажали тепла і добра їм у свята.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

" Які ви⭐️❤️❤️❤️❤️", "Ви дуже гарна сім'я тепла та добра вам🤗 Merry Christmas", " Нехай Різдвяна зірка дарує тепло, любов і щастя Вашій батьківщині! Божого благословення і нових цікавих проектів у новому 2021 році, ну і до синочків хай буде ще лапочка-дочка", "Супер чудова Сім'я", "такі класичні", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, улюбленець Мішиної з "Холостячки" показав сімейну ідилію.

Як повідомляв Знай.uа, переможець" Холостячки " Еллерт запалив з відомою співачкою в Харкові.

Також Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Решетник розкрив всі карти в день пост-шоу.