Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту" Танці з зірками " Тіна Кароль обожнює радувати шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Зараз виконавиця на офіційній фан-сторінці в соцмережі з'явилася у відеоролику п'ятирічної давності, коли вона стала головною героїнею випуску "Сніданок з 1+1", в якому разом з дітьми виконала українську новорічну народну пісню, яка здобула всесвітню популярність в музичній обробці Леонтовича — "Щедрик".

"Щедрик, щедрик, щедрівочка, Прилетіла ластівочка, Стала собі щебетати, Господаря викликати: – Вийди, Вийди, господарю, Подивися на кошару, Там овечки покотилися, А ягнички народились. В тебе товар весь хороший, Будеш мати мірку грошей. Хоч не гроші, то полова, В тебе жінка чорноброва. Щедрик, щедрик, щедрівочка, Прилетіла ластівочка", - співається у творі.

"Розумничка з наступаючим Новим роком тебе", "Мурашки по шкірі", "Перший", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль розкрила правду про переслідування папараці: "Журналістка переодяглася в медсестру"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", схудлу Тіну Кароль помітили посеред Києва без краплі макіяжу, зірку не впізнати: "Щось тут не те"

Знай.ua писав, оголену Тіну Кароль викрили в плагіаті? Колишня Бібера Гомес вже так роздягалася. Варто відзначити, що навколо пікантного кадру розгорілися неабиякі суперечки, а деякі фанати навіть порівняли фото зі знімком співачки і актриси Селени Гомес.