Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У п'ятницю, 25 грудня, відбулося пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", в якому глядачі дізналися, як склалася доля кожного учасника, в тому числі і фіналіста Олексія Тригубенка.

Так, в прямому ефірі найскандальніший учасник проекту Назар Дзівульський, який демонстрував любов до сина Платона на камеру, а потім відмовився від прав на нього, зізнався, що після "Холостячки" відносини з хлопчиком налагодилися.

"після проекту Я подивився на себе з іншого боку. Весь хейт, який був, я навпаки використовував в плюс. Тобто підбадьоренням, щоб змінюватися і стати краще", - зазначив чоловік.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також він розповів, що відновив спілкування з колишньою дружиною Людмилою і навіть відпустив сина з нею в Англію, де на них чекав наречений жінки. Назар впевнений, що не втратить зв'язок з сином і буде далі підтримувати його.

пост-шоу "Холостячка", скріншот з відео
пост-шоу "Холостячка", скріншот з відео

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт заради Мішиної відмовився від найулюбленішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини: "Жінка не повинна!"

Також портал Знай.uа писав, що глядачі вже шукають наступну героїню другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" і пропонують свої варіанти.