Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У п'ятницю, 25 грудня, відбулося пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", в якому глядачі дізналися, як склалася доля кожного учасника, в тому числі і фіналіста Олексія Тригубенка.

Так, в прямому ефірі професійний спортсмен і тренер Артем Шепель, який вразив Мішину агресією і напав на іншого учасника, зізнався, що зустрічався з ексучасницею 10 сезону "Холостяка" Аліною. Пара не приховувала своїх почуттів і проводила багато часу разом.

Артем і Аліна, Холостячка, скріншот з відео
Артем і Аліна, Холостячка, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артем і Аліна, Холостячка, скріншот з відео
Артем і Аліна, Холостячка, скріншот з відео

"Коли ми зустрілися, щось в мені цікаве почало відбуватися. І мені захотілося того, що ви бачили. Але я не пішов далі. Це цнотлива дівчина, у якої є своя честь і своя гідність. Я завжди захоплювався такими жінками, тому я Аліні це завжди говорив. І я завжди її підтримував і підтримую", - зазначив чоловік.

Також Артем заявив, що вже не холостяк. Зараз він будує відносини з дівчиною на ім'я Марина.

Артем і Марина, Холостячка, скріншот з відео
Артем і Марина, Холостячка, скріншот з відео

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт заради Мішиної відмовився від найулюбленішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини: "Жінка не повинна!"

Також портал Знай.uа писав, що глядачі вже шукають наступну героїню другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" і пропонують свої варіанти.