Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює на території Російської Федерації, дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів чоловік і виконавиця опублікувала цілу серію знімків зі зйомок кліпу на пісню "moLOko", який за тиждень переглянули 3,7 млн разів.

"Хлопці, у мене питання до найуважніших. Скільки маленьких дівчаток знімалося в нашому кліпі #moLOko? З першим правильно відповів я проведу прямий ефір. Чекаю на ваші варіанти", - написала вона у підписі до фотографій, на яких постала і особисто, і з колективом зі знімального майданчика. На першому фото Світлана Лобода стоїть прямо перед камерою, перебуваючи в стійці під час танцю.

"Постійно переглядаю кліп. Вчора їхала за кермом переключивши радіо натрапила на кінець цієї пісні, так засмутилася", "Спочатку було 5, потім 9", "Дівчаток 8 було", "Досить для того, щоб показати наскільки вони красиві", "Маленьких це до якого віку?", "Буквально пару постів назад ви повісили фото з маленькими героїнями кліпу, порахувати не складно", "Дорогий прямий ефір", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Лобода вирішила залити своїм "Молоком" TikTok і Instagram: "Танцюйте з нами"

Як повідомляв "Знай.ua", любов втрьох, інтимне відео і на сцену під градусом: Лобода видала самі соковиті секрети

Знай.ua писав, юний танцюрист зробив це з Лободою без зайвих слів, прем'єра-вдалася: "В очах вогонь..."