На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соціальній мережі Instagram опублікували прогноз на 26 грудня, суботу.

"Характер дитини - це зліпок з характеру батьків, він розвивається у відповідь на їх характер", - йдеться спочатку в публікації. Слова належать німецькому філософу, соціологу і психоаналітику Еріху Фромму.

26 грудня

💌 Сьогоднішній день сприятливий для активних творчих пошуків і спілкування з дітьми. Ранкові молитви лунаріїв обов'язково будуть почуті. Ну а вечір хороший для омолоджуючих процедур.

🚑 Хвороба сьогоднішнього дня часто важка і затяжна, може рецидивувати, причому при подібних обставинах.

🍀 Добре, якщо день - сонячний. Почути на вулиці дитячий сміх - до багатства. Розбити скло - до самотності. Зламалася блискавка - до хвороби.

🛏 Сьогодні збуваються виключно конкретні сни, причому тільки якщо ви бачили близьких людей. Трактуються такі сни прямо і конкретно. Погано, якщо вам приснився померлий родич.

🍽 Сьогодні корисні горіхи і рослинні масла. Їжте кунжутну несолодку халву, можна випити пива, їсти солоної рибки. Не рекомендуються сьогодні м'ясо і вино.

👗 👠 Сприятливі яскраві кольори. Не варто надягати похмурі одягу, синій і чорний кольори.

Нагадаємо, парад планет 2020 і дата п'яти двійок: відомий астролог розшифрував зоряну карту "нової ери", загроза в минулому

Як повідомляв "Знай.ua", введення в храм Пресвятої Богородиці 2020: особливості та обряди свята

Знай.ua писав, священик-провидець передрік результат війни Росії та України: "Худо буде"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще