Прес-штаб ООС в соціальній мережі Facebook раніше нагадував українцям, що незважаючи на погодні умови, свята і будні, воїни Об'єднаних сил продовжують працювати над собою і вдосконалювати навички володіння зброєю.

А сьогодні ж, 25 грудня, з'явилася публікація з інформацією про черговий обстріл з боку російсько-окупаційних військ.

"Збройні формування Російської Федерації обстріляли приватний сектор населеного пункту Водяне з міномета калібру 120 мм.Одна з мін влучила у двір місцевих жителів. На щастя, в результаті злочинних дій російсько-окупаційних військ, ніхто з мирних жителів не постраждав", — написано в публікації з фотографіями зафіксованого результату даного обстрілу.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

І це незважаючи на введений досить давно режим повного і всеосяжного припинення вогню. Представники ОБСЄ (Організація з безпеки і співробітництва в Європі) вже були повідомлені через спільний центр з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін про те, що був порушений встановлений режим з боку путінських окупантів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За сьогоднішній день зафіксовано чотири провокаційні обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації

Нагадаємо, тракторист-трудяга потрапив під кулі ворога в Авдіївці, ЗСУ кинулися на допомогу

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ на Донбасі ледь не ціною власного життя відбили атаку окупантів: Україна пишається своїми синами

Знай.ua писав, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри