Перша леді України Олена Зеленська розповіла про новорічний проект" Дивовижна листівка", який дозволить привітати найближчих людей і знайомих.

12 картин були створені українськими художниками і присвячені новорічним і різдвяним традиціям городян. Для того, щоб відправити їх, потрібно зайти на певний сайт, вибрати вподобану, написати побажання і відправити.

Однак користувачі з Харкова не були задоволені подібним від Олени Зеленської і були розчаровані діями президентського сімейства в найближчі дні після смерті мера Геннадія Кернеса. Харків'яни обурені, що його загибель не спровокувала будь-які коментарі співчуття з боку Володимира Зеленського та Олени.

"Не приїжджайте до Харкова!!! Щоб ми вас тут і не бачили!!!! Вчора ви показали ваше справжнє обличчя!!!!", "ХАРКІВ ВАМ ЦЬОГО НЕ ПРОБАЧИТЬ !!!!!", "Твій чоловік балабол", "Вшануйте пам'ять нашого мера!!!!!!!!! Де ваша людяність !!!! Харків сумує", "Більше Харків не голосуватиме за вас обох !!!!!", "Сьогодні траур! Ти берега поплутала! І твій чоловік теж", " аналогічно як і зі сторінкою вашого чоловіка, Відписка!!! У Харкові траур, від вас ні слова співчуття харків'янам і родині Геннадія. Ганьба....", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський добудував міст у Запоріжжі, який стояв 55 років: "Ми змогли"

Як повідомляв "Знай.ua", "Плюс один": Зеленська звернулася з терміновою заявою, українців кличуть оцінити колекцію зброї

Знай.ua писав, Зеленському віддали Вифлеємський Вогонь Миру: лампадка вже в Києві