Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Зараз же були опубліковані поради, які вбережуть дітей від отруєння під час різдвяних і новорічних свят, коли істотно зростає їх число продуктами харчування.

"В основному це пов'язано з традицією приготування до свята великої кількості їжі і подальшого вживання її протягом тривалого часу. Потрібно враховувати, що дитячий організм ніжний і потребує свіжої їжі, тому їжу, що постояла кілька годин на столі, а потім кілька днів в холодильнику дітям давати не можна. Також важливо не допускати переїдання дітей в свята, зберігати звичний для них режим сну і неспання. Крім того, поширені випадки отруєння дітей їжею, замовленої в свята додому. Пам'ятайте про необхідність регулярного приготування для дитини свіжої їжі, незважаючи на велику кількість приготовленої в свята їжі", — написано на декількох прикріплених картинках.

"Зараз слава богу вже не готують такі столи що вони ломляться) а раніше по 100500 салатів, бутербродів і ТД готували", "I ці правила не тільки для дітей, а й для дорослих. Коли вже забудеться традиція майонезу і салатів на тиждень??", "Я прям дивлюся всі такі молодці! Ви в звичайні дні кожен день готуєте свіжу їжу? Це нормально, коли суп або друге приготовлено на 2-3 дні!!", "Навіть і не думала годувати дитину салатами з майонезом і взагалі всім іншим", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Комаровський заговорив про сперматозоїди: "Треба тренувати орган"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Комаровський заговорив про нову мутацію вірусу: "В істеричному стані"

Знай.ua писав, Доктор Комаровський пояснив батькам, коли не можна гуляти з дітьми на вулиці: "Свіже повітря сприяє"