З Херсонської області прийшли тривожні новини. Так, в одному з кафе у Новій Каховці сталася сварка між військовим і цивільними. Перепалка переросла в бійку. Військовий отримав тілесні ушкодження, після яких його життя перервалося.

Про це стало відомо завдяки публікації Оперативного командування "Південь" в мережі Facebook.

Публікація ОК "Південь", скріншот: Facebook
Публікація ОК "Південь", скріншот: Facebook

"Біля одного з кафе міста Нова Каховка між військовослужбовцем і цивільними особами виникла сварка, яка переросла в бійку, в результаті якої військовослужбовцю заподіяли тілесні ушкодження, від яких він помер на місці події", – йдеться в повідомленні.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Слідчі Новокаховського відділу Нацполіції в Херсонській області проводять перевірку, а командир військової частини – службове розслідування.

Командування повідомило про проведення постійної роботи з профілактики порушення військовослужбовцями військової дисципліни. Проте деякі солдати нехтують правилами поведінки поза військовою частиною, зазначили військові.

Варто також нагадати нашим читачам, що майору, який збив трьох курсанток військового коледжу в Києві, дозволили вийти під заставу. Так, Шевченківський районний суд Києва встановив для майора столичної Військово-медичної академії Володимира Холодного, який 25 серпня скоїв наїзд на групу учнів цього вишу, заставу в 168 тисяч гривень.

Раніше повідомляли, озвірілі кияни жорстоко розправилися з приятелем-побили і закопали живцем.

Як повідомляв Знай.uа, представники різних бюро ритуальних послуг побилися під дверима "клієнта".

Знай.uа писав, поїздка в Київському тролейбусі обернулася бійкою з різаниною.