З сусідньої Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. Так, в Башкирії батько вбив своїх дітей і наклав на себе руки після інформації, яку йому повідомила дружина.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Life Shot".

Так, 37-річний чоловік вивіз 6-річного сина і однорічну доньку на машині з їхнього будинку в Уфі до області. Через кілька годин слідчі знайшли їх тіла з ознаками отруєння чадним газом.

Сім'я Фазила Халікова, фото: Telegram-канал " Life shot"
Сім'я Фазила Халікова, фото: Telegram-канал " Life shot"

Чоловіка звуть Фазил Халіков. Він пішов на злочин після того, як дізнався про зраду дружини. Перед смертю він відправив у сімейний чат голосове повідомлення, в якому розповів про свої плани.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сім'я Фазила Халікова, фото: Telegram-канал " Life shot"
Сім'я Фазила Халікова, фото: Telegram-канал " Life shot"

За даними джерела журналістів, дружина Фазила Галія була на корпоративі і не повернулася ввечері додому. Чоловік всю ніч їй дзвонив, але вона не брала трубку, і він почав підозрювати її в невірності. Коли вранці дружина нарешті з'явилася, Фазил спеціально не пішов на роботу, щоб з'ясувати, де і з ким вона була всю ніч.

Під час розбірок жінка зізналася у зраді. Тоді чоловік забрав 6-річного сина і однорічну доньку і заявив, що піде з ними погуляти. Через якийсь час Халіков подзвонив дружині і сказав, що донька вже мертва, а син помре найближчим часом. Після цього він припинив виходити на зв'язок.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі - "Ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.uа, 15-річна буковинка зважилася на жахливе, батьки посивіли за секунди.

Знай.uа писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.