ФОПам доведеться страждати, а курс долара нестабільний: НБУ дав прогноз на 2021 рік, але не все так погано

На сторінці Національного банку України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про вплив COVID-19 на продуктивність, процвітання в постпандемічній економіці та відновлення миру після 2020 року.

Українець звинуватив ПриватБанк у пропажі 11 тисяч: "Гроші списали, не видало ні копійки"

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії і вимоги з боку найбільшого банку країни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Російські панки сплутали український гімн з рідним, Путін в шоці: "Той негарний"

В Мережу потрапило резонансне відео. На ньому журналіст намагається взяти інтерв'ю у групки підлітків-двох дівчаток і хлопця з зачіскою "ірокез", пофарбованою в яскраво-червоний колір. Журналіст запитує, чи багато вони знають про Росію. "Росія-наша держава", - каже підліток.

Львівського священика оштрафували за матюки при дитині – "Не втримався"

У Львові оштрафували священика, який нецензурно висловлювався при свідках. Як зазначається, у Сихівському суді Львова оштрафували священика храму Благовіщення Пресвятої Богородиці (ПЦУ). Чоловіка засудили за нецензурну лайку, яку він застосовував до колишньої дружини в присутності неповнолітньої доньки.

Священник, фото: Вінницька єпархія
Священник, фото: Вінницька єпархія

Еллерт запропонував вагітній ексхолостячці Мішиній сукні на вибір: "Ксю буде в такому на весіллі"

Відомий автор-сценарист "Кварталу 95 "і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт розмістив на своїй сторінці в Instagram Stories, на якому зображена Ксенія Мішина і цікаве питання до шанувальників.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео

Орбакайте посварилася з Пугачовою? Донька Примадонни виказала усе виразом обличчя на святі

Крістіна Орбакайте мала неоднозначні стосунки зі своєю мамою Аллою Пугачовою протягом усього життя. Світлина, яку опублікували у соцмережах, додала хвилювання шанувальникам: Орбакайте помітили біля зіркової матері з дуже невідповідним ситуації виразом обличчя.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: Instagram
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: Instagram