Ані Лорак, яку вже можна назвати російською співачкою українського походження, знялася у легкому новорічному шоу.

Про це зірка розповіла у своєму “Інстаграмі”.

Співачка виклала декілька сторіс, в яких можна побачити як Лорак та інші зірки російської естради танцюють і співають у красивих інтер'єрах. При цьому зірки виконують добре відомі пісні, тобто про прем'єри пісень чи колаборацій не йдеться.

Ані Лорак - презентувала новорічний мюзикл, який підготував російський глянець “Космополітен” - для нього вона виконала свою пісню "Страдаем и любим" (у короткому відео можна почути кілька рядків: "Дышу полной грудью, а ты самый нужный").

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За задумом сценаристів, зірки, серед яких можна побачити навіть Філіпа Кіркорова і Олгу Бузову, приїхали в один із московських готелів, щоб швидко виступити на корпоративі. Проте відбувається спалах нового вірусу, усіх гостей красивого і старого готелю закривають на тиждень у ньому. Спочатку зірки сердяться, а потім вирішують наробити велику кількість новорічного контенту, тим більше, що вони можуть знімати одне одного.

У підсумку вийшов короткий фільм, у якому музичні номери перебиваються смішними скетчами та діалогами. Видно, що автори стараються максимально ніжно й іронічно показати зірок і їхнє спілкування між собою, проте за гримом, лаком для волосся, обличчями, які не рухаються через ботокс, надзвичайно складно побачити не лише душу, а й професіоналізм. Інтерес викликає лише драг-діва: неочікувано побачити навіть невелику легітимізацію квіру в Росії.

Нагадаємо, Ані Лорак до Нового року різко "позеленіла" і спробувала викрасти свято

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак в строгому костюмі приїхала за черговою російською нагородою

Також Знай.ua писав, що Ані Лорак напилась в ресторані та змінила колір волосся: "Проводжаємо новий рік".