Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів.

Старший солдат механізованої бригади Олег "Закат" до минулого, 2019 року служив у Національній гвардії, але згодом уродженець Кривого Рогу занадто багато чув про легендарну бригаду "Чорних Запорожців" від знайомих, тому вирішив збирати документи для служби у Збройних силах України (ЗСУ) після роботи механіком.

При цьому чоловіка навіть не зупинила Молода дружина з трирічною дочкою, які не захоплювалися рішенням Олега знову піти служити. Він зазначив, що його дитина повинна рости у вільній державі після народження — в Україні. "Перше, що здивувало в бригаді - це колектив!. Здавалося б, зовсім молоді хлопці, і більшість з таким досвідом, про який можна писати книги! Кожен готовий навчити, показати, поділитися, та й в цілому – все один за одного. Така підтримка вкрай важлива, враховуючи, що ми стоїмо в якихось кількох десятках метрів від ворога!", - розповідає "Закат".

І він вже твердо вирішив, не замислюючись поки про військову кар'єру, що одним контрактом точно не обмежиться.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, центнер наркотиків і 4 сотні порушників: чотирилапі помічники прикордонників відзначилися зразковою службою

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", учасники бойових дій користуються низкою пільг на роботі: що потрібно знати про свої права

Знай.ua писав, воїн ЗСУ відмовляється залишати Донбас, навіть під обстрілами окупантів: "Пишаюся"