За останню добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти 13 разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу ООС в соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби, 28 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано тринадцять порушень режиму припинення вогню. Більшість з них були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - вказується в звіті.

Під населеним пунктом Водяне незаконні збройні формування РФ відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру і гранатометів різних систем. Також Бойовики застосували БпЛА, але оперативні дії українських засобів РЕБ зупинили подальше його використання.

Боєць ЗСУ / скріншот з відео
Боєць ЗСУ / скріншот з відео

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поблизу Чермалика окупанти застосували стрілецьку зброю. Внаслідок ворожого вогню один воїн ЗСУ отримав поранення. Військовий був доставлений у лікарню, йому надали медичну допомогу.

Вогнева активність бойовиків була помічена під Авдіївкою та Мар'їнкою, де противник кілька разів вів вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч з Південним окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру і великокаліберних кулеметів.

Поруч зі Світлодарськом противник застосував автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети. А біля Новоолександрівки – ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

"Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українським воїнам", - заявили в штабі ООС.

Нагадаємо, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри.

Як повідомляв портал Знай.uа, хоробрим українським воїнам вручили відзнаки командування ООС: "Ви гордість нашої країни".

Також портал Знай.uа писав, як хоробра Українка вирушила на Донбас, не вагаючись ні секунди: "Переможемо і виженемо ворога".