Молода мама показала різдвяні жахи приватного садочка: залякують 4-річних дітей і змушують спати на підлозі

Мама дівчинки 4 років Аліна Бардашевська поділилася своєю історією, як в приватному садку залякують дітей і прямо кажуть, що ставлення до дитини безпосередньо залежить від спілкування керівництва з мамою. Відповідний пост вона опублікувала в facebook- групі Батьки-SOS.

Дитячий садок, скріншот: YouTube
Дитячий садок, скріншот: YouTube

Могилевську спіймали за ручку з мільйонером: "У нього дружина є - ти забула?"

Відома 45-річна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в соціальній мережі Instagram. Нещодавно жінка перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а зараз поділилася відео, де показаний момент зустрічі з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Могилевська, фото: Instagram
Могилевська, фото: Instagram

Українцям обіцяють найтеплішу зиму за всю історію: прогноз синоптиків на новорічну ніч

На відміну від попередніх 2020 рік розпочався не з метеорологічної зими, коли середньодобова температура тримається вище нуля. У результаті погода в Україні цьогоріч може стати найтеплішою за всю історію спостережень.

Погода в Україні, кадр з відео
Погода в Україні, кадр з відео

Безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії..."

Молодий хлопець Олександр, який у цивільному житті займався продажем сільськогосподарської техніки, кинув роботу і рідну домівку, аби захищати Батьківщину від ворога. Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Чиновник покараний за крадіжку 380 кілограмів вершкового масла: попався на гарячому

Днями стало відомо про кумедний інцидент, який стався в Якутії. Так, місцевий суд засудив до 400 годин обов'язкових робіт колишнього заступника глави маленького поселення Крестяхський насліг за крадіжку 380 кілограмів звичайного вершкового масла.

масло, фото Pxhere
масло, фото Pxhere

Таксист зажадав у Супрун вийти з машини на півдорозі: "Неадекватно поводилися"

Колишня глава МОЗ Уляна Супрун, яка продовжує активно розвиватися у сфері медичного блогінгу, цього разу на своїй сторінці в Facebook розповіла про випадок, який стався з нею і таксистом Uber.

Дуже схоже на covid-19: хвороба обірвала життя легенди спорту

Світ реслінгу 28 грудня зазнав втрати. Рестлер Джон Хабер помер від неназваної хвороби. На момент смерті, спортсмену був всього 41 рік. Про подію повідомив офіційний Twitter-аккаунт рестлінг-промоушена All Elite Wrestling, з яким Хабер недавно уклав контракт.