Світ рестлінга 28 грудня, зазнав втрати. Рестлер Джон Хабер померти від неназваної хвороби. На момент смерті, спортсмену був всього 41 рік.

Про подію повідомив офіційний Twitter-аккаунт рестлінг-промоушена All Elite Wrestling, з яким Хабер недавно уклав контракт.

В офіційному акаунті All Elite Wrestling не повідомляється про причини смерті. У повідомленні йдеться лише про те, що смерть настала через проблеми з органами дихання.

Спочатку фанати припустили, що Хабер помер через COVID-19, проте вдова покійного рестлера Аманда Хабер в своєму Instagram-акаунті спростувала цю інформацію.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Джон Хабер відомий у світі рестлінга під псевдонімами Люк Харпер і Броді Лі. Почав професійну кар'єру він у головному промоушені світу-WWE. Проте в 2020 році контракт Хабера закінчився і не був продовжений, і він приєднався до менш популярного промоушену All Elite Wrestling.

Нагадавши, помер письменник Джон ле Карре, Класик шпигунського жанру. Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Як повідомляв " Знай.ua", Львів "пригрів" сина легендарного лікаря, який помер від коронавірусу: "Нам такі потрібні!"

Знай.ua писав, коронавірус зупинив серце світила науки, ужгородці сумують: "Вічна пам'ять". Протягом декількох тижнів викладач боровся з коронавірусною інфекцією, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою