Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про мати.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вставити імпланти у вилиці та виконати ще безліч трансформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх досить щирими висловлюваннями, в яких не шкодує матів і не боїться висловлювати свою думку.

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу Покрищук, намагаючись присоромити за її нецензурну лексику, запитали, чи нормально для дівчини вживати мати і чи це не відлякує хлопців.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Анастасія на таке запитання відповіла як завжди емоційно й у своєму стилі, не забуваючи при цьому через слово вживати то йже мат:

"Взагалі на**ати. Весь час думати, що їм подобається, що їм не подобається, ходять, як **бана рабиня Ізаура, б**дь, тільки, щоб вгодити. Мені взагалі по**й, я живу, як мені подобається, Нехай йдуть на **й, якщо їм не подобається".

"Тут гурток маргінальних читань, а не інститут шляхетних дівчат";
"Золоті слова", - підтримали шанувальники Анастасію.

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою