У Китаї помер знаменитий мільярдер лінь Ци. У поліції повідомили, що смерть настала від отруєння, за підозрою в умисному вбивстві затримали його колегу.

Як повідомили в раді директорів компанії Yoozoo Group, її засновнику і керівнику було 39 років. У початковій публікації причина смерті не була вказана, проте трохи пізніше поліція Шанхаю повідомила, що багач був отруєний.
Поліція затримала колегу бізнесмена на прізвище Сюй, передбачається, що саме він був винуватцем смерті мільярдера.

Лінь Ци був доставлений в лікарню з ознаками отруєння 17 грудня. Зараз у слідства дві версії-або його отруїли, додавши отруйну речовину в чашку пуера, або підприємець був отруєний коктейлем з декількох отрут. Китайські ЗМІ припускають, що Сюй міг отруїти колегу через "робочі розбіжності".

Відомо, що Сюй Яо працював в Yoozoo над серіалом «завдання трьох тіл» — адаптацією однойменного роману китайського письменника-фантаста Лю Цисіня, який отримав широке визнання після перекладу на англійську.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лінь Ци заснував Yoozoo в 2009 році. Компанія відома насамперед як студія, що випускає відеоігри. Крім " Game of Thrones: Winter Is Coming», створеної за мотивами «Гри престолів», в її портфель, зокрема, входять рольові онлайн-ігри «League of Angels» і «Drakensang Online». Крім того, компанія стала одним з розробників мобільної гри «Brawl Stars», створеної разом з китайським холдингом Tencent.

Нагадаємо, помер письменник Джон ле Карре, Класик шпигунського жанру. Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Як повідомляв " Знай.ua", Львів "пригрів" сина легендарного лікаря, який помер від коронавірусу: "Нам такі потрібні!"

Знай.ua писав, коронавірус зупинив серце світила науки, ужгородці сумують: "Вічна пам'ять".