Перша українська "Холостячка" Ксенія Мішина зробила свій вибір і після фіналу вже живе зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Як тільки закінчився показ, українці почали думати, хто може стати новою героїнею романтичного шоу.

Особливо часто ця тема піднімається на фан-акаунтах популярного проекту. Цього разу однією з претенденток на звання головної Холостячки країни назвали Дану, фіналістку "Холостяка".

"Нова ХОЛОСТЯЧКА. Багато спірних питань, хто ж тепер буде головною героїнею. Багато глядачів висловилися, що хотіли б бачити саме Дану у проекті 🌹Чи бачите ви іі новою холостячкою? Або за кім Бі хотіли спостегігати ?",- сказано в повідомленні.

Однак тільки невеликий відсоток фанаток позитивно поставився до такої ідеї і в основному дівчата тільки пропонували в якості "Холостячки" після Мішиної або Лесю Нікітюк, або Тіну Кароль. А деякі і зовсім назвали причини, чому авторка еротичних віршів не може стати новою героїнею, на їхню думку.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

" її пускати не можна на холостячку. Вона переспить з усіма холостяками на проекті", "Леся Нікітюк", "ви що ні звичайно точно не її", "Нееет, тільки не її", "ні, Дану точно не треба, не цікавий персонаж", "що, нееет", "я зрозуміла, що вона з Іллею цим, з холостячки) а хотілося б участь Тіни Кароль, але вона навряд чи погодиться на такий балаган))", "Дана красива і цікава дівчина, але в проекті Холостяка хочеться бачити зірку більше рівня, наприклад Тіна Кароль", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, відкинутого Холостячкою Мішиною відвідало осяяння після проекту.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостячки" святкує особливу дату.

Також Знай.uа писав, що наречений "Холостячки" Еллерт розповів, як розважається з Мішиною вдома.