З 1 січня 2021 року вводиться єдиний рахунок для сплати податків. Про це повідомили на офіційній сторінці податкової в Facebook.

Для переходу на єдиний рахунок необхідно:

* через Електронний кабінет подати "повідомлення про використання єдиного рахунку" за формою J/F 1307001;

* отримати квитанцію про включення до Реєстру платників, які використовують єдиний рахунок;

* надати в обслуговуючий банк розрахункові документи із зазначенням реквізитів єдиного рахунку на загальну суму без визначення одержувачів або з визначенням одержувачів

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що глава Міністерства соціальної політики України Марина Лазебна на засіданні українського уряду звернулася з вимогою підтримати її відомство з метою забезпечення особливо важливих програм.

В першу чергу, мова йде про соціальні виплати для громадян, які опинилися у скрутному становищі під час карантину, а також допомоги на дітей.

"шановні колеги, Міністерство соціальної політики просить врахувати, при затвердженні нової граничної чисельності РДА, зобов'язання виконання ними функцій у сфері соціального захисту та захисту прав дитини, до запуску органів територіальної Нацсоцслужби із забезпеченням належної чисельності. Прошу прийняти і врахувати зауваження Мінсоцполітики з доопрацюваннями, нам важливо не допустити зриву виконання державних важливих програм.",- заявила Марина Лазебна.

Нагадаємо, з Нового року в Україні зростуть ціни на продукти, комуналку і транспорт, настільки подорожчає життя.

Як повідомляв Знай.uа, карантинні виплати та допомога на дітей,у Мінсоцполітики взялися за головні питання для українців.

Також Знай.uа писав, що українці, які отримали 8 000 грн допомоги, зіткнулися з перешкодами.