Українцям змінили правила сплати податків: опублікована повна інструкція щодо нововведень з 1 січня.

З 1 січня 2021 року вводиться єдиний рахунок для сплати податків. Про це повідомили на офіційній сторінці податкової у Facebook. Також буде внесено ще ряд важливих змін, про які повинен знати кожен українець.

Податки в Україні, кадр з відео
Податки в Україні, кадр з відео

Військові на сході зустрічають перші тонни святкового олів'є від Мірзояна і Матвієнка.

Новий Рік 2021 українські військові зустрінуть зі святковим салатом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На передовій вже зустрічають перші тонни новорічного олів'є, приготованого в рамках волонтерської акції"Салат для солдатів - 7". А вже завтра наших героїв особисто будуть вітати зіркове подружжя Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Подробиці про святковий подарунок дізнавалися Знай.ua

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, facebook.com/arsen.baburka
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, facebook.com/arsen.baburka

Виплати через захворювання або загибель від Covid-19: у МОЗ зробили важливу заяву.

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов під час щоденного брифінгу повідомив, що контакт-центр МОЗ обробляє запити щодо виплат через захворювання або смерть медпрацівників від коронавірусу.

Про це повідомляється на сторінці відомства у Фейсбуці. Зокрема, до Міністерства охорони здоров'я України спільно з Фондом соціального страхування відпрацювало механізм прийому та обробки контакт-центром МОЗ запитів щодо виплат, які здійснюються Фондом у разі захворювання або смерті медичних працівників через інфікування COVID-19.

Коронавірус, фото ZIK.ua
Коронавірус, фото ZIK.ua

Олена Зеленська зізналася, що робила за кордоном: 11 разів поспіль.

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що встигла зробити за цей рік. Зокрема, вона відзначила запуск дев'яти аудіогідів у всесвітньо відомих пам'ятках і два – в автобусних маршрутах у Литві.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Олени Зеленської в соціальній мережі Instagram. Як зазначила перша леді, другий важливий напрямок її діяльності-це культурна дипломатія.

Олена Зеленська, instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська, instagram.com/olenazelenska_official

Погода в Україні на 31 грудня зламає плани Дідові Морозу: приїде на велосипеді

Останній день 2020 року Україна зустріне раптовим теплом. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Вона заявила, що 31 Грудня і 1 січня українців чекає тепла, весняна погода.

Погода в Україні, кадр з відео
Погода в Україні, кадр з відео

У більшості регіонів нашої країни температура коливатиметься в межах від 4 до 10 градусів вище нуля. Холодніше буде на Сході і на заході. Вдень тут температура буде в межах 1-4 градусів вище нуля.