У середу, 30 грудня стало відомо про те, що в Подольську, що в Московській області, спалили алюмінієву фігуру скандального гравця футбольного клубу "Зеніта" Артема Дзюби.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, невідомий чоловік вночі пробрався на парковку, де розташована фігура нападника "Зеніту", яка була одягнена в костюм Діда Мороза, і підпалив її. У мережі з'явилося відео дивного інциденту, який стався в Подільську. Тепер співробітники поліції шукають злочинця.

Варто зазначити, що незадовго до цього випадку фігуру Артема Дзюби нарядили в костюм Діда Мороза.

"Фігурка голеадора давно живе своїм життям. Її крали, їй відпилювали голову, вчора ми писали про її новорічне вбрання. Але рік був би неповний без фінального акорду – невідомий підпалив футбол і пішов, як герой, не обертаючись. Тепер його шукає поліція", - йдеться в повідомленні.

скріншот поста в Telegram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Артем Дзюба записав відеозвернення, в якому визнав свою провину в скандальному інциденті та подякував усім за підтримку. Спортсмен привернув до себе увагу громадськості після того, як в інтернет злили його інтимне відео.

Нагадавши, президет РФ Володимир Путін виправдав "рукоблуддя" улюбленого футболіста Лободи: роботі не завадить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзюбу спіткала карма просто серед футбольного поля: травмував причинне місце.

Також портал Знай.uа писав, що Дзюба повернув собі капітанську пов'язку перед матчем: заграв після скандалу.