Колишня в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вважає, що слово "вижили" для багатьох може стати коротким підсумком 2020 року.

"Рік, коли ми живемо зі страхом за себе та своїх близьких, – складний рік. Складно не спілкуватися наживо з усіма, кого так хочеться побачити, обмежувати себе у зустрічах та відмовлятися від пропозицій. Зміна планів, нерозуміння того, яким буде завтрашній день, безліч невтішних подій, пов’язаних не лише з поширенням нового вірусу – реалії, з якими ми вимушені були жити цього року.

Але зрештою цей досвід нас загартував й навчив краще справлятися з труднощами. Зараз розуміємо, як поводитися, аби максимально безпечно спілкуватися з іншими людьми, піклуватися про своїх близьких, продовжувати працювати та бути гнучкими. Заберіть ці знання із собою в наступний рік, вони у ньому точно знадобляться.

Викликом цього року і надважливим завданням на наступний має стати турбота про ментальне здоров’я. У цьому намагалися підтримувати вас цілий рік лонгрідами Спецпроєкт "Психея". Обов’язково підпишіться на сторінку, аби залишатися на хвилі здорового глузду та вдосконалювати свої навички турботи про себе", - написала Супрун на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Уляна Супрун назвала кроки для нового життя в 2021 році: вакцинація і критичне мислення.

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист попросив Супрун вийти з машини на півдорозі: "Неадекватно поводилися".

Також портал Знай.uа писав, що Уляна Супрун розповіла про "зцілення" смальцем і лікування в хліві.