Головна героїня "Холостячки" і переможець телешоу продовжують радувати фанатів програми демонстрацією своїх почуттів, що викликає захват в українців.

Це можна проілюструвати дописом з одного фанатського інстаграм-акаунту Мішиної-"Холостячки".

Саме відео, яке викликало емоційну реакцію в українців, не є чимось надзвичайним — це монтаж сторіз з інстаграму зірки, на яких можна побачити, як пара спілкується, тримається за руки, цілується й обіймається. На цих кадрах немає особливої історії — це лише дрібні деталі дороги закоханих до Буковелю.

Як аудіосупровід автор відео вибрав пісню Олени Темнікової "Обіймаю" — очевидно, заради рядків "Я в твоих чувствах, ты в моих сториз".

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Авжеж, не відгукнутися на такий сентиментальний трек українці не змогли. Наведемо деякі з них.

"Які ви класні, щасливі, дивлячись на вас серце завмирає від таких ваших щирих почуттів, бажаю вам все життя прожити душа в душу, любити, і щоб ваша справжня любов ніколи не згасла, бережіть один одного, гарного відпочинку".

"Такі намистинки щасливі 💚💚 одна насолода спостерігати за ними в сторіс😍 пісня в тему ❤️❤️ відео як завжди ТОП 🔥🔥🔥🔥🔥"

"Ловлю себе на думці що постійно думаю про вас, хлопці. Як інтелігентно ви виставляєте свої почуття! Насолоджуйтесь митями ... і придумайте нам вже щось на вечір п'ятниці"

"Щасливої ​​дороги Вам на відпочинок! Буковель - це круто! Насолоджуйтесь один одним і діліться своєю казкою!"

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою реперкою Alyona Alyona: "Бусінка качає".

Також портал Знай.uа писав, що колишня "Холостячка" Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу: "Я взагалі не розуміла".

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".