Молдавсько-український шоумен і музикант Дан Балані занадто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за ним стежать більше 1 мільйона чоловік.

Зараз Балан теж вирішив викласти публікацію, пов'язану з наступаючим Новим роком і думкою про 2020-м.

"Iata ca vine.. bate in usa cel mai bun an! Sa-l intimpinam cu zimbete... iar anului 2020 multumim pentru toate lectiile..
///// Ось же він.. на підході...Найкращий рік! Давайте зустрінемо його з посмішкою. 2020-му спасибі за всі уроки", - написав він у підписі до знімка, на якому постав сидячи і спираючись на цегляну стіну. На пальцях руки можна помітити кілька кілець, а на тілі чорну футболку з кулоном зверху, кардиган, джинси і черевики.

"Найголовніше - це бути щасливими в новому році!🥰 🤍", "Любиййййй!!! З Новим роком!❤ ️", "З Наступаючим Дан! Любимо тебе, наш маленький принц❤️", "З Новим роком!!! Творчого натхнення Вам❤️❤️❤️❤️❤️", "Шикарний❤️, з наступаючим Новим роком", "З наступаючим 🎄 ✨ нехай цей рік стане найкращим і прекрасним для Вас❤️", "З наступаючим, Даник💜 нехай прийдешній рік приносить нам тільки посмішки і щастя!🙏 ", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль Ніжно звернулася до Дану Балану на всю Україну: "Мій солодкий пупсик"

Як повідомляв "Знай.ua", Кароль згадала найкращі моменти з Баланом за рік: "Вибирайте серцем"

Знай.ua писав, Балан в минулому? Тіну Кароль помітили з молодим " обранцем": "Пора груди прикривати"