Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила новорічну публікацію, в якій привітала шанувальників з наступаючим святом.

"Ну що, мої дорогі, з наступаючим 2021! Досі не віриться, що ці цифри, що здавалися колись далеким і загадковим майбутнім це наше сьогодні. Рік був не простим, але багато чому нас навчив. Сповільнюватися і цінувати просте людське щастя.

Цього року у мене відбулося багато важливих подій і в кар'єрі і в особистому житті, люблю тебе, Еллерт... Зайнялася духовними практиками і в цілому сильно змінила свої звички і переконання.

Ми не знаємо, який буде наступний рік, але я точно знаю, яким би він не був, якщо сприймати все, що відбувається з вдячністю все буде добре!❤️ Я вдячна кожному з Вас, за те, що ви є, за те, що ви тут, за те, що ми разом. Бажаю кожному з вас прориву в новому році! Ставте собі цілі, мрійте більше, любіть щиро і пам'ятайте, що Всесвіт любить вас! З Новим Роком! 🥰 ваша Мішина! Ой, Сашина ❤️💚" - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обранець "Холостячки" також привітав своїх підписників.

"З Новим роком, бусінки🎄 Люблю тебе, Ксенія Мішина несамовито💚", - зазначив Олександр Еллерт.

Варто зазначити, що зараз пара відпочиває в українському Буковелі.

Нагадаємо, Еллерт надихнув українських чоловіків: "Розумію, що не такий вже я у**іщний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина зізналася, як справляється з коханим чоловіком: "Буває складно".

Також портал Знай.uа писав, що Мішина розлютила Еллерта на день народження: "Весь сюрприз полетів".