Епатажний російський репер і головний кумир сучасних школярів Алішер Валєєв, більш відомий як Моргенштерн, вирішив відправитися в українське місто Одесу, щоб відсвяткувати Новий рік у колі друзів.

Про це свідчить геовідмітка "Одеський завод шампанських вин" у свіжій публікації реп-виконавця. На розміщеній фотографії Алішер позує за кермом свого новенького автомобіля, а поруч з ним на сидінні пасажира влаштувалася яскрава брюнетка. У підписі до кадру скандальний артист-мільйонер привітав своїх шанувальників з прийдешнім святом.

"Зі святом, синки 👶 2020 був важким... Хоча ні ) бажаю вам залишатися діточками, але грати по дорослому🥂", - написав Моргенштерн.

Варто зазначити, що в інтерв'ю Юрія Дудя репер розкрив свої багатомільйонні доходи. За словами артиста, на стрімінгу він заробляє близько п'яти мільйонів рублів, за інтеграцію у випуску на YouTube рекламодавці платять йому більше двох мільйонів рублів, в кліпі – від п'яти мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні: На всіх "виродків" він чекає в Києві".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лоліта Мілявська змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна Діва під хор і струнні переспівала непристойний хіт репера.

Також портал Знай.uа писав, як Філіп Кіркоров став кумиром покоління Z: Моргенштерн б плакав.