Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Так, цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка (Потап) поділилася з шанувальниками цілою серією 15-секундних відео, на яких відображений процес готування до новорічного столу.

"Хлопці, Всім привіт, я дуже хочу показати вам, як Льоша збиває вершки. Ми робимо шоколадний торт за рецептом Джулії Чайлд, і якщо ви дивилися фільм "Джулі і Джулія", дивіться - Льоша збиває вершки", — розповіла виконавиця в перших відео. Далі Потапенко зазначає, що робити він це буде до того моменту, поки не стоятиме, як дзьоб. Далі Настя зазначає, що у Олексія класно виходить, а потім показує йому маску, яка застосована до відео. "З Новим роком, Боже, який вірмен", - сказав музикант.

"У мене вийшло, у мене вийшло, дивіться, яке прикольне тісто. Я вже говорила - Це буде шоколадний торт. Я вперше готую і взагалі торт готую я вперше. Так, взагалі у нас сьогодні буде багатий сьогодні стіл Новорічний. І Льоша мені активно допомагає", — зазначила NK, на що Потап відповів, що просто не заважає.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Далі співачка показує подальший процес готування не тільки торта, а й інших страв до столу.

Нагадаємо, Настя Каменських з дружиною Позитива приготували оригінальні страви на Новий Рік

Як повідомляв "Знай.ua", інопланетна Настя Каменських "позичила" волосся у Саніної з "The Hardkiss": "Новий досвід"

Знай.ua писав, Каменських з'явилася вся в золоті і показала сюрприз: "Кайфаните"

ц