Українське шоу гумору “Дизель Шоу” підготувала кумедну новорічну сценку, яка розповідає одночасно про майбутнє і минуле.

У короткій сценці показано як чоловік прокидається 1 січня. Він думає, що вже настав 2021 рік, проте якимось чином він знову прокидається у 2020 році. Навколо нього - люди, які вперше у 2020 році, тому всі спокійні і зайняті святкуванням.

Тому чоловік вирішує попередити свою родину про пандемію, яка прийде в Україну за три місяці. Чоловік розповів про ціни на маски (які "коштуватимуть як брендовий одяг"), про те, що поліція ловитиме спортсменів - зокрема, легендарного плавця з Гідропарку, якого ловили 17 поліціянтів. Розповість про закриття парків і церков, про те, що вірус можна підхопити усюди. “Усюди, - погодиться оповідач. - Окрім “Епіцентру”.

Скріншот відео
Скріншот відео

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скетч надзвичайно короткий, грають актори добре, вульгарних чи невдалих жартів немає. Глядачі у залі аплодують, а фанати шоу залишають схвальні коментарі. “Дизель Шоу” - популярне українське гумористичне шоу, яке виходить в ефір з 2015 року.