Полонені бойовиками українці ступили на рідну землю, серед них жінки та діти

У новорічну ніч в аеропорту "Бориспіль" приземлився спецрейс, який доправив із Сирії двох українок та сімох їхніх дітей. Усіх їх довгий час утримували у сирійському таборі аль-Хоул. Зазначимо, що на сирійській землі досі перебувають близько 60 українок.

Українки повернулися з Сирії, Сайт президента України
Українки повернулися з Сирії, Сайт президента України

Ляшко розповів, що робити з ускладненнями від covid-19

У людини можуть тривати симптоми після одужання від коронавірусу і тоді потрібна реабілітація. Як розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, з цієї причини фахівці МОЗ в цей час розробляють окремий напрямок - реабілітація людей після перенесеної коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віктор Ляшко, фото: Facebook
Віктор Ляшко, фото: Facebook

Супрун назавжди попрощалася з українцями

Колишня виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, яка довгий час давала експертні поради на своїй сторінці у Фейсбуці, опублікувала останній пост.

Уляна Супрун, фото: life.pravda
Уляна Супрун, фото: life.pravda

У 2021 зросла вартість оформлення біометричного паспорта: всі ціни на документи

З 1 січня зросте вартість оформлення біометричного паспорта громадянина України у формі картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон та посвідок на тимчасове і постійне проживання.

Паспортний стіл, фото pasport.org.ua
Паспортний стіл, фото pasport.org.ua

Зеленський розкрив плани України на 2021 рік: "Держава мобілізувала..."

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у перший день Нового 2021 року. Глава держави назвав головні досягнення минулого року та розкрив плани України на 2021-й.

Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95
Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95