Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом, стала новим тренером одинадцятого сезону шоу "Голос країни".

Вона 10 років виступала в групі "Время и Стекло", а зараз частенько радує шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз в Stories вона виклала відео-фрагмент з минулого шоу "Новорічна ніч на каналі "Україна". Там вона постала разом зі своїм чоловіком і співаком Володимиром Дантесом, який теж час від часу викладає забавні пости у себе на сторінці.

"Коли вирішили записати реп: весна Весна Весна Весна Бу-бу-буй бу-бу-Бу-бу-буй бу-бу-буй бу-бу-Бу-бу-буй бу-бу-буй бу-бу-бу-буй бу-бу-буй бу-бу-Бу-Бу-Бу-бу-буй бу-бу-буй бу-Бу-Бу-Бу-бу буй",-написано в самому відео. На сцені також був присутній Володимир Остапчук, який зазначив, що частина з "бу-буй" його улюблена.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На тлі грає музика з популярної пісні "Весна" групи Воплі Відоплясова.

Нагадавши, Дантес з Дорофєєвою їхали цілу добу за "дозою": "Миші-рокери з Марса"

Як повідомляв "Знай.ua", екс-NikitA Кумейко станцювала заради одруженого Дантеса: "Хочеться напоїти". Відео належить одній з найсексуальніших жінок українського шоу-бізнесу Анастасії Кумейко (Dj Nana), у якої в минулому 10 років кар'єри в топових вокальних колективах країни, включаючи Nikita.

Знай.ua писав, Дорофєєва похвалилася великими цифрами в коротких шортиках: "В цікавому місці?". Зараз вона шукає себе в сольній кар'єрі після багатьох років в дуеті і опублікувала новий знімок з однією з локацій.