Світлана Лобода покрасувалась у напівпрозорій суні з блискучим "ворсом".

Поки Тілль Ліндеман розважається з друзями і подругами в арабській пустелі, Світлана Лобода тяжко працює на новорічних концертах та корпоративах. Вона кругом встигає - і на "Голубий вогник", і на "Авторадіо", і на інші виступи. Заробляє з усіх сил. При цьому ніхто ні разу не побачив співачку в одному і тому ж образі.

У своїх Insta Stories Світлана Лобода розмістила відео, на якому вона зафільмовану в момент, коли виходить з спеціального автобуса, ймовірно, приїхавши на черговий виступ.

Лобода продефілювала у напівпрозорій суні з блискучим "ворсом", схожим на дощик, та у розкішній білій шубі. Її пишні кучері розсипались по плечах і разом з ворсом сукні рухалось в такт ходи артистки.

Співачка була на таких високих шпильках, що змушена була спиратись на руку помічника, щоб не впасти.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Лобода розкатала силіконові губи на Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, у новій пісні Лободи знайшли відсилання до язичницького бога, що пожирає немовлят.

Також Знай.ua писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї