Зараз ми з вами розберемося з п'ятьма простими порадами, які позволятс легкістю ставати з ранку.

Деякі з них відносяться до планування, а якісь все ж відносяться до обмежувальних заходів, які дозволять домогтися більш якісного сну.

Перша порада - відмовтеся від використання гаджетів перед сном. Це досить просто, адже необхідне розуміння, що це негативно впливає на якість сну. Через це рекомендовано прибирати будь-яку доступну техніку приблизно за півгодини до сну, а цей час витратити на догляд за собою і приготування ліжку.

Друга порада - планування свого ранку. Завдяки цьому ви відразу після пробудження будете знати про те, що вам необхідно зробити, тому не будете відкладати підйом і приступите до справ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Третя порада - приготування речей до завтрашнього дня. Це стосується збірки рюкзака і, наприклад, вибору одягу, яка буде Вами використана, що істотно заощадить вам час з самого ранку і не забере зайві хвилини на роздуми про це після пробудження.

Четверта порада - не переїдати. Все досить просто, адже ви можете випити склянку води або легко перекусити горіхами і подібним, але важка їжа все ж обтяжує травну систему і зменшує тривалість сну.
⠀ ⠀
І заключна, п'ятий рада - настройка будильника. Рекомендуємо поставити приємну музику на його мелодію, і міняти її періодично, щоб не набридала.

Нагадаємо, якщо залишилися святкувати Новий рік на самоті: чим себе зайняти і як не зійти з розуму

Як повідомляв "Знай.ua", як позбутися від похмілля: важливі поради на 1 січня

Знай.ua писав , "Ваш родич потрапив у біду": українцям показали, як боротися з телефонними аферистами