У Липецьку головна новорічна ялинка встановлена на площі Петра Великого.

І багато жителів цього міста вирішили зустріти 2021 рік біля неї, як і молодий чоловік, який не став стримувати себе і забрався на її верхівку. Відео було опубліковано в Telegram-каналі "Life Shot".

Його зняли на відео, на якому видно, наскільки впевнено він дереться по новорічному дереву, тримаючись за гілки і гірлянди. І спустився з ялинки він лише після того, як дістався до самої верхівки — Висота 24 метри. Він зробив це також благополучно, як і піднявся, але не обійшлося і без курйозів.

Він зазначив на відео, що діставав подарунки, і побажав усім займатися спортом. Було багато бажаючих стежити за тим, що відбувається і саме за молодим скелелазом. Хтось зі свідків кумедної ситуації просили його злізти звідти, хтось за нього переживав.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Я подарунки діставав. Всіх з наступив, займайтеся спортом!",- зазначив він і за мить хотів зістрибнути з декорації, але зачепився за прикрасу і мало не впав, але згодом зумів згрупуватися і зробив перекид, після якого підстрибнув і пішов.

Нагадаємо, Кіркоров став для Бузової жорстким татком, пісні не допоможуть: "Ось це сімейка..."

Як повідомляв "Знай.ua", не тільки "Один вдома" і " Іронія долі”: список комедій, які продовжать вам новорічний настрій

Знай.ua писав, Нацгвардійці оригінально привітали українців легендарним "Щедриком". Український "Щедрик" вже друге століття подорожує по планеті і підкорив багато країн. За цей час його чули в різних виконаннях - як в класичному, так і в рок виконанні.