Коронавірус здолав Іхтіандра: помер зірка культового радянського фільму "Людина-амфібія"

У віці 80 років помер артист Володимир Коренєв, який зіграв роль Іхтіандра у фільмі "Людина-амфібія". Причиною смерті став коронавірус.

Обрізаний Путін, фото: Telegram-канал "Інсайдер"
Обрізаний Путін, фото: Telegram-канал "Інсайдер"

У Калінінграді Путіну "відрізали" голову: "Винних покарати..."

Телеканал "Каскад" сильно оскандалився після того, як і багато інших телеканалів в ніч з 31 грудня на 1 січня транслював новорічне привітання президента Володимира Путіна. Співробітники каналу запустили трансляцію, на якій Путіну "підрізали" половину голови.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

Виплати заощаджень, які "згоріли" в Ощадбанку СРСР: українці перейшли на новий етап боротьби за свої гроші

Громадяни України поклали великі очікування на чинного президента Володимира Зеленського. Справа в тому, що українці хочуть отримати назад гроші, які "згоріли" під час розпаду СРСР - в той час у людей були накопичення в Радянському Ощадбанку, але певним чином скористатися ними не вийшло. З'явилася петиція, яка покликана вирішити це питання.

Lifecell, фото з вільних джерел
Lifecell, фото з вільних джерел

Lifecell продає номери проблемних українців: невинним надзвонюють колектори і адвокати

На одному з сайтів з'явився негативний відгук українця про оператора зв'язку Lifecell. Користувач серед недоліків зазначив, що, можливо, комусь доведеться віддавати борги чужих людей.

"Нескінченний рейв" у Франції, фото: Ouest-France
"Нескінченний рейв" у Франції, фото: Ouest-France

Тисячі людей зібралися на заборонену вечірку, копам не під силу розігнати "нескінченний рейв"

З Франції прийшли вельми цікаві новини. Так, в одному з населених пунктів вже більше доби проходить новорічна вечірка, яку назвали "нескінченним рейвом". Цей захід не можуть зупинити навіть поліцейські. Справа про вечірку знаходиться на особистому контролі міністра внутрішніх справ Франції.