Андрій Садовий зізнався, чи уявляє він своє життя без мерства.

Андрій Садовий працює мером Львова уже 15 років. Це рекордний час на посаді серед усіх очільників міст України. За цей час можна настільки "вжитись" в образ мера, що не змогти з нього вийти після того, як доведеться розпрощатися з посадою. А зробити це рано чи пізно таки доведеться.

Андрій Садовий зізнався Катерині Осадчій, чи уявляє своє життя поза ратушею.

"Я колись не був мером, і я колись не буду мером... Є сотня книжок, які просто потрібно прочитати. От вони є відкладені, а часу на них немає", - сказав Садовий, відповідаючи на запитання Осадчаї.

На це Катерина Осадча уїдливо зазначила, що читанням книжок грошей не заробиш.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У нас Катя бізнес-вумен", - відповів на закид Садовий, киваючи на дружину.

Тут варто зазначити, що у декларації Андрія Садового, яку він подав за 2019 рік, його дружина Катерина Кіт-Садова є власницею акції ПАТ "Телерадіокомпанія Люкс" та ПАТ "Радіокомпанія Люкс". Також дружина вказана як бенефіціарна власниця восьми компаній, що працюють у галузі медіа.

Крім того, саме на неї записані їхній будинок та два автомобілі.

Отже, можна припустити, що опинившись без мерства, Андрій Садовий подасться "у найми" до дружини.

Нагадаємо, Садовий переміг коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова.

Також Знай.ua писав, Садовий проти локдауну на Різдво У Львові