Новий рік почався з авіатрощі: на житловий будинок впав літак, є загиблі

У США легкомоторний літак впав на житловий будинок та загорівся, загинули три людини. Авіакатастрофа сталася у суботу, 2 січня в містечку Ліон, штат Мічиган.

Урок у школі, скріншот відео
Урок у школі, скріншот відео

До 4 тисяч доларів не дотягнули: зарплати вчителям збільшили на 20%

Попри те, що обіцянка Зеленського підняти вчителям заробітну плату до 4 тисяч доларів так і залишилась обіцянкою, заробіток працівників освіти все ж збільшили.

Гаррі Поттер, кадр з фільму
Гаррі Поттер, кадр з фільму

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Голі Волан-де-Морти влаштували дуель на петардах: з Азкабану вже виїхали

В Інтернеті поширюється відео, на якому двоє жителів Балашихи влаштували перестрілку. Правда, в якості зброї дуелянти вибрали ... Феєрверки! "Битва титанів" виглядає дійсно яскраво і ефектно.

Публікація "Луганського партизана", скріншот: Facebook
Публікація "Луганського партизана", скріншот: Facebook

З окупованого Луганська прийшли "аварійні" новини. Так, у луганському кварталі Ювілейний стався гучний інцидент. Військова вантажівка "Урал" з російськими окупантами провалилася до теплотраси.

Відділення ПриватБанку, фото Google
Відділення ПриватБанку, фото Google

Українці відмовляються від ПриватБанку, розчарування року: "Були найкращими, стали найгіршими”

Найбільший банк України ПриватБанк знову потрапив під "обстріл" Користувацької критики. На сайті minfin.com.ua один за іншим з'являються негативні відгуки про цю фінансову установу. "Були найкращими, стали найгіршими", - так назвав свій коментар засмучений клієнт.