Лоліта Мілявська, російська естрадна співачка родом зі Львова, назвала Тілля Лі́ндеманна, соліста німецького гурту “Рамштайн”, якому ЗМІ приписують стосунки зі Світланою Лободою і навіть батьківство її доньки Тільди, своїм братом і поцілувала його.

Відео з поцілунком співачка виклала у себе на сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

На відео видно теплу й сонячну країну. Зірки пливуть на пароплаві або іншому засобі пересуванню по воді. Лоліта стоїть поруч з німцем і каже: “Я зустріла свого брата. (до нього) Я - твоя сестра” і цілує його в щічку.

В описі до відео співачка пояснила, що у Тілля сьогодні день народження: “4 січня День Народження у чудової Людини, Поета, Музиканта, Лідера Рамштайн Тилля Ліндеманна! Я Вітаю від щирого серця @till_lindemann_official ❤️⁣⁣⠀Але окрема Любов до Твоєї Мами🙏! Якби всі Мами на земній кулі так Любили своїх дітей, то була б окрема планета, що складається тільки з гідних і самодостатніх поетів🙏❤️🙏⁣⁣ ⠀Просто будь Здоров і Будь✌️🥃❤️⁣⁣ ⠀Названа сестра-панк”.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тілль Ліндеманн народився 4 січня 1963 року в Лейпцигу, у родині дитячого письменника, проте стосунки сина з батьком не склалися, тому його виховувала матір.

Раніше повідомляли, Глюкоза, Лоліта, Корольова і навіть Гребенщиков: зіркові "кримнашисти", які отримали заслужений "подарунок" на українському кордоні.