Зима в Україні нагадує осінь, і похмура, дощова погода поки продовжиться. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. Метеоролог заявила, що найближчим часом в Україну прийде циклон із Західної Європи, який принесе нову порцію опадів, тумани і відносне тепло.

Зокрема, жителям Західної України, Одеської, Миколаївської та Вінницької області доведеться захопити парасольки перед походом на роботу. Тут дощ очікується з самого ранку. До вечора дощова погода очікується на Київщині, Житомирщині та Черкащині. Місцями можливий мокрий сніг.

На півночі, сході та півдні нашої країни (крім Одеської області) значних опадів не очікується. У більшості регіонів України до вечора очікується туман. Температура повітря на півночі і в центрі країни буде в межах 1-5 градусів вище нуля, на сході 0...+3 градуси. На півдні і в частині західних областей повітря прогріється до +9 градусів.

У Києві вдень погода буде похмурою, але без опадів. До вечора можливі дощі з мокрим снігом. Температура повітря складе 2-4 градуси тепла.

Нагадаємо, прогноз погоди, Балканський циклон загрожує опадами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, після Нового року в Україні кардинально зміниться погода, чого чекати на Різдво.

Також Знай.ua писав, що Закарпатський Уж "вийшов" до людей, все затоплено.