Уляна Супрун, схоже, покинула Україну "з кінцями", забувши про відповідальність за реформи.

Колишня виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, закривши всі свої громадські організації в Україні, покинула країну і полетіла в США.

Про це повідомив глава Асоціації психіатрів України, директор Українсько-американського бюро захисту прав людини Семен Глузман в коментарі виданню "Страна".

На думку Глузмана, Супрун покинула Україну на зовсім, адже перед цим вона провела "підготовчу" роботу, закривши свої громадські організації та попрощалась з українцями у Facebook.

"За моєю інформацією сьогодні Супрун полетіла в США. Незрозуміло - на час чи "з кінцями". Якщо врахувати її "підготовчу роботу" (в тому числі закриття пов'язаних з нею контор), можна припустити другий варіант. І це, звичайно, дуже шкода, оскільки в цьому випадку ніякої відповідальності за "реформу" медицини, а це значить, що в Україні можна робити все що завгодно без будь-якої відповідальності ", - сказав Глузман.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Глузман нагадав, призначення Супрун на посаду в.о. голови МОЗ відбулось за ініціативою колишнього президента Петра Порошенка

"Але вона ж з'явилася в Україні не просто так. Її Порошенко "добровільно" призначив, що мені особисто підтверджував екс-генпрокурор Луценко та американські дипломати. Отже, і шукати зацікавлених в її відбутті з України потрібно в тому ж оточенні", - заявив Глузман.

Нагадаємо, Супрун назавжди попрощалася з українцями

Як повідомляв портал Знай.ua, Супрун підвела підсумки 2020 року

Також Знай.ua писав, таксист попросив Супрун вийти з машини на півдорозі: "Неадекватно поводилися".