Регіна Тодоренко відповіла на критичні зауваження фоловерів в з приводу розміру її грудей.

Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими фото та відео у своєму Instagram.

Останніми днями Регіна ділиться зі своїми підписниками яскравими фото відпочинку в Індонезії та нещодавно спантеличила їх "пропажею" грудей.

Регіна Тодоренко опублікувала нове фото, на якому позує разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим і сином Майклом. Регіна постала в роздільному купальнику з такого ракурсу, що склалося враження, що у неї зовсім немає грудей.

Фанати помітили, що у Регіни груди стали набагато менше, ніж були до пологів. Звичайно, вони не змогли залишити цей нюанс без уваги та засипали її безліччю коментарями на тему "А де груди?".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Регіна Тодоренко фото: Instagram
Регіна Тодоренко фото: Instagram

Регіна не розгубилася і віджартувалась, що її груди викрали інопланетяни. Вона пояснила усім, хто цікавиться, що схудла на 20 кг, тому її форми змінилися.

Регіна Тодоренко фото: Instagram
Регіна Тодоренко фото: Instagram

Нагадаємо, Регіна Тодоренко різко змінила зовнішність, тепер як Клеопатра

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену