Телеведучий і автор тревел-проекту “Світ навиворіт” Дмитро Комаров впав у ностальгію по сніжній зимі.

Поки в Україні тримається плюсова, а місцями і рекордна температура, Комаров публікує знімки п'ятирічної давності, де він валяється в снігу разом з собакою і ліпить сніговика. Зараз про таку снігову розкіш залишилося тільки мріяти і згадувати зі світлим смутком.

Хтось із шанувальників в коментарях навіть назвав цей пост криком душі - вже дуже зворушливо і пронизливо Дмитро Комаров пише про" справжню " зиму. Останній раз така приходила в 2016 році, а після цього — якийсь незрозумілий короткочасний сніжок, сірість і сльота.

Безумовно, аномальне, майже весняне тепло цієї зими-приємний бонус. Однак Комарову, як і більшості з нас, не вистачає снігових розваг і атмосфери казки, яка, він побоюється, більше ніколи не повернеться.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

“Фотки зроблені 5 років тому. Січень 2016. Сніг, сніг, сніг. Як його було багато. А років 15-20 тому - ще в рази більше, взагалі ого-го. Як я мрію знову бачити такі снігові зими. Але вже мінімум року 3 в Києві немає нормального снігу. Зими безсніжні. Клімат реально змінюється. Всі зараз постять фотки з Буковеля, і чітко видно, що сніг тільки "гарматний", на трасах, а навколо - без снігу. Тільки на вершинах Говерли та інших "двотисячників". І минулий лижний сезон був не дуже. Коли у мене був час активно займатися лижами, на початку 2000-х, ми їздили в Славське і Подобовець/Пилипець (Буковеля ще не було) практично кожні вихідні, і снігу було просто неміряно. Валом. Я взагалі не уявляв собі зиму з грудня по березень без природного снігу у великій кількості. А лижі завжди були в машині: в п'ятницю після роботи я просто їхав на вокзал, а в понеділок вранці з поїзда з Карпат йшов на роботу. Сніг, я дуже сподіваюся, що ти повернешся🙏 не хочеться вірити, що клімат змінився остаточно, або продовжує змінюватися.",- написав Дмитро Комаров.

Нагадавши, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.