Співачка Світлана Лобода влаштувала цікавий творчий розіграш серед своїх фанатів. Вона опублікувала пост, в якому розповіла, що стежить за творчістю шанувальників. Тому, хто опублікує в Тікток або інста найкреативніший ролик під пісню і з хештегом "MoLOko", отримає від Лободи спеціальний приз — 10 000 на карту. Валюту, 10 К чого саме вона збирається надіслати шанувальнику, Світлана не вказала.

У своєму пості Лобода розмістила відео з бекстейджа, щоб фанати могли побачити, як робляться її кліпи. Вона розповіла, що знає, як шанувальникам подобається спостерігати за творчим процесом зсередини. Однак, Світлана і сама стежить за творчістю тих, хто її любить.

Вона зізналася, що уважно дивиться всі відео в TikTok і Instagram, на яких є хештег #moLOko. В якості сюрпризу, Лобода пообіцяла, що найяскравіші роботи будуть опубліковані в її профілі, а ті три автори, хто зможуть її особливо здивувати, отримають грошовий приз на карту в розмірі 10 000.

мої дорогі, знаю, як ви любите подивитися в саму суть, поглянути на творчий процес зсередини. Але я теж стежу за вашою творчістю і уважно переглядаю всі відео, які ви публікуєте в TikTok і Instagram з хештегом #moLOko знімайте більше, танцюйте частіше, адже найяскравіші роботи я обов'язково буду публікувати, а 3 автора, які здивують найбільше, отримають 10 тис на карту 😉 🤞 👻 #moloko, — написала артистка.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Лобода розкатала силіконові губи на Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, у новій пісні Лободи знайшли відсилання до язичницького бога, що пожирає немовлят.

Також Знай.ua, писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї