Найпопулярніша українська "Суперблондинка" Оля Полякова, яка практично весь 2020 рік захищала права вітчизняних артистів через карантин, поділилася зі своїми шанувальниками і заздрісниками кадрами з оновленого заміського будинку.

Виявилося, що співачка закінчила будівництво веранди з видом на озеро. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олі Полякової в мережі Instagram.

Полякова показала нову прибудову в своєму маєтку. Співачка провела віртуальну екскурсію, в якій показала веранду: користувачі мережі побачили величезні вікна, камін і великий стіл, вінтажну люстру і дивани в світлих тонах.

Вид з будиночка Олі Полякової, скріншот: Instagram
Вид з будиночка Олі Полякової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зокрема, судячи зі Stories, якими артистка поділилася в Instagram, вона вже запросила перших гостей в це затишне місце. На одному з відео був присутній продюсер і друг зірки Михайло Ясинський.

Нещодавно Оля Полякова розповідала, що на території у неї є власний басейн, вихід до озера з пірсом, клумби з квітами, теплиці, стайні і хлів для кіз. Головною перлиною будинку Полякова вважає свою терасу і 100-метровий льох, в якому артистка витримує сири власного виробництва.

Також варто нагадати нашим читачам, що Оля Полякова інтенсивно розважала своїх глядачів на Новий рік - вона провела аж три концерти. Після такої активної діяльності, вона була просто знесилена. В Insta Stories Полякова показала свій стан після відпрацьованих виступів. На розміщеному відео Оля в тісному "космічному" костюмі нерухомо лежить на дивані, розкинувши ноги і руки в позі "зірки".

До слова, нагадаємо, що протягом всього року у співачки Олі Полякової, як і у багатьох інших представників українського шоу-бізнесу, були проблеми з роботою - через карантин постраждали заробітки артистів, концерти довгий час були під забороною. Оля Полякова навіть брала участь в мітингу під стінами Кабміну.

Оля Полякова на мітингу під Кабміном, фото: Влад Булгаков
Оля Полякова на мітингу під Кабміном, фото: Влад Булгаков

Раніше повідомляли, зірка "Дизель шоу" Крутоголов пообіцяв 5 годин новорічного гумору.

Як повідомляв Знай.uа, красуня Булітко з "Дизель шоу" пірнула у святкову ейфорію.

Знай.uа писав, Полякова не дотерпіла до Нового року і відразу вбралася в Снігуроньку.